QUI SOM


Sales de màquines recreatives a Girona

Si cerques unes bones sales de màquines recreatives a Girona, has arribat al lloc correcte. A Electronics Girona S.L., comptem amb tres salons de joc on podràs trobar les millors alternatives per apostar o passar una estona divertida jugant en companyia d'amics, familiars o coneguts. 

Ens hem consolidat com una de les millores alternatives a l'àmbit de l' oci i atzar a Girona. Disposem de personal qualificat per atendre't fent que la teva estada amb nosaltres sigui molt agradable.

Els nostres inicis

WinClub es una empresa dedicada al sector del joc, situada a la provincia de Girona. Els nostres inicis daten de l’any 1985 en que es produeix l’obertura del nostre primer saló de màquines recreatives d’atzar, a la ciutat de Girona, a mans del senyor Ramon Vilaró Sandiumenge. Amb el pas dels anys, i contant ja amb la tercera generació al servei del joc, l’empresa ha anat creixent, consolidant-se en la ciutat i contant amb l’incorporació de dues sales: 

  • A Figueres l’any 2011 i a Manresa l’any 2017. 
  • L’any 2020 incorporem al grup un bingo ubicat a la Jonquera.

En l’actualitat l’empresa dona feina a 16 families i segueix treballant amb l’il.lusió del primer dia per oferir un espai d’oci a la ciutadania.